tisdag 26 augusti 2008

Två sidor av samma mynt

På måndagar inträffar veckans tyngsta schemakrock för mig. Basketträningen går av stapeln exakt samtidigt som det gedigna programmet outsiders. Nu har en ny sesse dragit igång och såhär beskrivs programmet på Kanal 5:s hemsida:

Nu startar en ny säsong av den populära dokumentärserien Outsiders. Här möter vi människor med annorlunda livsstilar och levnadsöden.

En del ser ut att leva helt normala liv, men bakom fasaden döljer sig annorlunda intressen, udda fetischer och livshistorier som får omvärlden att häpna. Andra är vid första anblicken uppenbart annorlunda eftersom deras utseende och levnadssätt sticker ut från massan, och de blir ofta föremål för spekulationer, misstro och fördomar.

I höstens säsong av Outsiders möter vi en rad människor som på olika sätt skiljer sig från de flesta av oss. Vissa är fast i olika sorters missbruk, andra lever med udda fobier, och några lever i annorlunda relationer.


Bestämde mig för att se vad 118100:s frågetjänst hade att säga om programmet, resultatet blev liknande men ändå lite annorlunda... så här skrevs svaret:

Outsiders är ett dokumentärt tv-program på kanal 5 som handlar om märkliga eller annorlunda människor. Det behandlar ofta ämnen som sexuellt avvikande mäniskor eller personer med olika psykiska störningar.

(observera att de hade stavat fel i sitt svar....dåligt 118100 dåligt... hur som helst så får man väl säga att kanalens egna beskrivning var en smula snällare. Fast det kanske är svårt att få folk att ställa upp med den senare beskrivningen...)


1 kommentar:

JB sa...

FAN Steve, du missade din drömresa iår igen....icke bra.

http://www.expressen.se/resor/1.1280638/40-000-deltog-i-spanskt-tomatkrig